Inschrijven

De inschrijving is vanaf 1 april 2024 geopend. Wees er snel bij, want vol=vol.

 

De FixmyBody Cyling Team Dikke Banden Race

Voor de Dikke Banden race hoeven de kinderen niet vooraf in te schrijven. Vanaf 10:15 uur klaarstaan bij de start/finish is voldoende. Ze krijgen daar een rugtasje om de lekkernijen in te verzamelen en rijden vervolgens 1 of 2 rondjes over het parcours. Ouders mogen uiteraard evt. meefietsen indien nodig.

 

De Rijdershuys Funklasse (LET OP, alleen voorinschrijving!)

De W&Z! Elite Vrouwen (RK)

De BLT Sportklasse/Amateurs (DK)

Deze categorieën worden gejureerd door de KNWU en daarom vindt de inschrijving plaats via de website van de KNWU. Door op deze link te klikken kun je je inschrijven voor onze wielerronde: https://mijn.knwu.nl/calendar/events/8823. Let op, ook voor de funklasse dien je in bezit te zijn van een (dag)startlicentie. Dit gaat als volgt:  

  • Wanneer je nog geen MijnKNWU account hebt registreer je dan hier gratis.
  • Log in op je MijnKNWU-account
  • Ga naar ‘Kalender’
  • Kies het evenement waarvoor je een dag-startlicentie wil aanschaffen.
  • Klik op de wedstrijd waar je aan wilt deelnemen.
  • Bij ‘Licenties’ wordt ‘dag-startlicentie’ getoond wanneer je geen startlicentie hebt voor een kalenderjaar en je de wedstrijdcategorie 'startlicentie' hebt gekozen.
  • Heb je geen KNWU lidmaatschap, dan wordt ook getoond 'dag-lidmaatschap'.
  • Afhankelijk van de aanmelding van het evenement door de organisator in MijnKNWU betaal je gelijk via de betaalmodule (o.a. iDEAL) of bij de inschrijftafel. Hoe dit door de organisator is ingesteld kun je aflezen bij de gegevens over de wedstrijd. Kijk bij de regel ‘Betaling via MijnKNWU’(ja of nee).
  • Een vermelding komt tot aan de dag van het evenement te staan op je Profielkaart in je MijnKNWU account.

 

De Bouwbedrijf Wessel Wit Plaatselijke Renners

Voor de plaatselijke renners geldt bij voorkeur voorinschrijven via dit formulier. Op de dag zelf kunt u evt. bijschrijven van 10:00 uur tot 15:00 uur. De inschrijfkosten zijn € 5,- graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel in de Vriendschap. 

 

Ophalen rugnummers

Maandag 2e Pinksterdag kun je je rugnummer ophalen bij Partycentrum de Vriendschap langs het parcours. Dit is net na de start/finish aan de overkant van het parcours. Let er even op dat je hiervoor wel dient over te steken.