Programma:

10:30 uur - De FixmyBody Cyling Team Dikke Banden Race

De Dikke Banden Race is bedoeld voor alle jonge kids uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Ze mogen kiezen of ze 1 of 2 rondjes over het parcours rijden (2 of 4 km.) en tijdens de race worden de rugzakjes gevuld met diverse lekkernijen. Deze klasse is kosteloos en er is geen inschrijving nodig. We zien jullie allemaal graag 20 mei om 10:30u.

11:15 uur - De Rijdershuys Funklasse (LET OP, alleen voorinschrijving!)

De funklasse is bedoeld voor alle wielrenners die regelmatig op de fiets zitten en die soms een wedstrijdje rijden of willen beginnen met koersen. De funklasse rijdt 12 rondjes (24 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 35 en 40 km/u zijn. 

12:15 uur - De W&Z! Elite Vrouwen (RK)

Na het overweldigende succes van vorig jaar wederom opgenomen in ons programma, het Regionaal Kampioenschap voor vrouwen! Alle belofte en elite vrouwen uit de KNWU-districten Noord-Holland en Zuid-Holland mogen hieraan deelnemen en zullen over 30 rondjes (60 km) strijden om de felbegeerde trui. 

14:00 uur - De BLT Sportklasse/Amateurs (RK)

Na een fantastisch DK in 2023 doen wij er dit jaar een stapje bovenop en gaan wij in samenwerking met de KNWU het Regio Kampioenschap West (NH en ZH) organiseren in 't Veld! Alle renners met een sportklasse- als een amateurlicentie mogen hieraan deelnemen en zullen gaan strijden om een echte trui. Ook in deze categorie worden er 30 rondjes (60 km) gereden tijdens de wielerronde van 't Veld.

15:45 uur - De Bouwbedrijf Wessel Wit Plaatselijke Renners

Bedoeld voor alle helden en heldinnen uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Binnen deze categorie zijn er twee klassementen:
- heren (8 rondjes, 16 km.)
- dames (6 rondjes, 12 km.)
De gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 25 en 35 km/u zijn.