Rondemister 2024

Over iets minder dan 2 weken is het zover: de Ronde van ‘t Veld 2024 🚴🏼‍♀️. Dit jaar hebben wij wederom iets vernieuwd in de zin van een ware Rondemister!! Onze trotse en uiterst goed geklede rondemister zal de renners maar met name de rensters tot in de puntjes verzorgen bij de huldiging en bij de ereronde. Inschrijven dus! https://www.rondevantveld.nl
Zijn naam is Cas Koopman en hieronder doet hij zijn verhaal.

Tjah, wie had nou verwacht dat ik ooit zou schrijven voor de rubriek Mister van de Wielerronde in 't Veld?! Op de VZV Veiling in Maart werd deze kavel aangeboden. Mijn maat, Rick van Diepen, had deze kavel voor de fun gekocht en vond het nodig om deze aan mij te overhandigen😅. Dus bij deze zal ik beginnen met een voorstelrondje. Ik ben Cas Koopman, 26 jaar oud en al mijn hele leven woonachtig in 't Veld. Sinds begin van dit jaar woon ik op mezelf aan de Rijdersstraat.

Ik heb de ICT opleiding gedaan maar ben in deze branche uiteindelijk niet werkzaam. Vervolgens heb ik mijn vrachtwagen rijbewijs en papieren gehaald en ben ik nu werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij VSDS te Zwaag. Dit bevalt mij erg goed. Doordeweeks ben ik de gehele week van huis met de vrachtwagen dus eigenlijk ben ik alleen in de weekenden in 't Veld te vinden.

Als ik in de weekenden thuis ben dan bestaat mijn weekend voornamelijk uit: voetballen, terrasje pakken en lekker chillen met maten.

We gaan er weer een geslaagde kermis van maken. Voor de wielrenners allemaal heel veel succes en moedig ze allemaal zo goed mogelijk aan!

p.s. nog bedankt Rick!😅😂